Vánoční pití topičů

Vánoční pití topičů

Anotace: Kdo chce přežít další rok, nesmí vystřízlivět

Na vánoce ráno, chladný vzduch venku byl
Deprese a splín přepadly mne v maskách lupičů
Já se bránil tvrdě a šampaňské s vodkou slil
Na tyhle chvíle připravil jsem si pití topičů

Tyhle depresivní svátky přeslazené citem
Pod vlídnou usměvavou tváří se skrývá vrah
Zalezu ke kotli a sám se svým bytem
Pitím topičů a dýmkou míru oslavím náš vztah

Pod kotel je třeba přikládat
Nesmí se koukat kolem
Pod kotel je třeba přikládat
Ať pára má sílu, ať hne kolem

Ježíška smetl vlak, chtěl stažené projet šraňky
Teď leží v gypsu na Aru, jsem rád, že ještě žije
Dárečky jsou na poli, na třísky jsou sáňky
Kdo má rád Ježíška ať se mnou pije

V našem ráji na pohled, strom blbosti samý květ
Jak se máme? Těžce, ale zatím žijem
Kdo chce přežít další rok, nesmí vystřízlivět
Hit letošních vánoc, šampaňské s vodkou slijem

Pod kotel je třeba přikládat
Nesmí se koukat kolem
Pod kotel je třeba přikládat
Ať pára má sílu, ať hne kolem
Autor Ziny, 20.12.2015
Přečteno 532x
Tipy 7
Poslední tipující: Křemen, Amonasr, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST....Humorná a pravdivá zároveň. Jen ta kombinace pití...brrrr .-)I když vlastně nevím, já jsem 100% nepijus .-)tak snad příště....bylinkový čaj, nebyl by? Ale to by asi topičům moc nechutnalo :-)

11.04.2020 22:24:47 | Jaruška

:-)

12.04.2020 21:44:25 | Ziny

ST.... ale, prosím, jen ne šampaňské s vodkou-neumím si představit, že bych
se touhle směsí dokázal opít-to bych dřív dozajista vyzvracel srdce i s duší..:-)) :-D

20.12.2015 20:15:30 | Frr

to není špatné pití, tuším se to jmenuje ruský medvěd, nebo lední medvěd? Nebo ruský lední medvěd?

20.12.2015 21:10:15 | Ziny

Myslím, že jsme tomu kdysi říkali bílá medvědice... ;-)

20.12.2015 21:25:58 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí