Vánoční radosti a starosti u zvířátek

Vánoční radosti a starosti u zvířátek

Anotace: Svátky se blíží.

Zaječice domů chvátá,
nese dárky pro mrňata,
ještě zlatou mašličku,
ozdobit též jedličku.


Také liška dárky shání,
něco na zub i na hraní,
pro svoje tři liščata,
nejlíp hračka chlupatá.


Veverčák si v klidu hoví,
sehnal ořech kokosový,
málem se však potrhal.
než s ním na strom vyšplhal.


Kuna byla velmi smělá,
získat mlsy zase chtěla,
loupí jako minule,
hajnému psí granule.


Velký betlém vlk si staví,
Vánoce on moc rád slaví,
jmelím zdobí pelíšek,
potom si dá kalíšek.




Autor Psavec, 20.12.2015
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Jenda P., Akrij8, Jabba_Hutt, Frr, danaska, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité i jsem se zasmál.

20.12.2015 19:41:12 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí