Dejte mi

Dejte mi

Anotace: -

Dejte mi napít,křičí bába v metru,
celá žízní drancována v ušpiněným svetru,
dejte mi pár drobných,křičí dědek na ulici,
lidé na něj složili se,koupili mu jitrnici, (nebo slivovici,jak chcete)

dejte mi číslo účtu,zaplatím vám pokutu,
říká holka revizorce,počkejte jen minutu,
dejte mi poukázku do Lídlu či Mekáče,
nebo víš co,ještě lépe,na parfémy Versace,

dejte mi tu holku tuhle,potřebuji služku,
sepíšem šek,dohodnem se,jen co najdu tužku,
dejte mi ty internety,ať se kouknu na Badoo,
hodím si tam profilovku,v obležení hadů,

dejte mi jen příležitost,možná trochu času,
začnu makat uvidíte,zhubnu hodně v pasu,
dejte mi ten poloostrov,je to asi Kola,
a mrkněte na Biancu,vlogového trolla,

dejte mi zde na splátky tři zbraňové systémy,
zapaříme,uvidíte,poskytnu vám tantiémy,
dejte mi tu kýbl hoven,uplácám vám figurku,
koncentrace odéru u splavu umlčí Viktorku. (tu z Babičky)
Autor D3dl0z3R, 15.01.2016
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí