Televizní noviny

Televizní noviny

Anotace: ...

Černej šašek uvádí,
jak zas nějací ovádi
mešitu vzali útokem.
Kozatá mu přikyvuje,
a Babiše podporuje-
agrofert je pokrokem.

Jako symbol doby,
najdete ho v OBI-
přichází Láďa Hruška.
Jak levně najít kočku,
ze které uděláte čočku-
to s Hruškou není fuška.

A blbec nakonec
je korejec nebo japonec-
největší nácek Okamura.
Imigrant je hrdinou,
Landa tupou spodinou-
Ať žije TELEVIZE NOVA!
Autor lukassnajdr, 15.01.2016
Přečteno 657x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D VÝTEČNĚ! Vypusťte psy Smithersi

15.01.2016 22:39:45 | Lioness

Převeliké Díky :) až na ty psi :D

15.01.2016 22:41:50 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí