Boží

Boží

Anotace: www.facebook.com/navoru.cz

Někdy báseň přijde k duhu,
když duševnímu dluhu,
snažíme se stravu dáti,
a mezi lidi se tak vrátit.

Až zas budeš padat hladem,
pánč nitro své si nechal ladem,
obrať se zas k těmto řádkům,
a vyhni se tak těžkým zmatkům.

Poněvadž tady najdeš klid a mír,
na všech frontách ticho, smír.
Podávám Ti a blízkým ruku boží,
no nejsou tyto verše prostě boží?
Autor Na voru.cz, 24.01.2016
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí