Gravitační cunami

Gravitační cunami

Anotace: šuml

Vesmír se začíná drobit
gravitační vlny tříští
pevnost, jíž lze mozky rozbít
pojišťovna nepojistí

bez bázně pak z čehokoliv
může věda miliardová
z černých děr namísto oliv
dělat salát začít znova

od Einsteina po sto letech
- domníval se tedy správně
relativně, ovšem, že z těch
teorií zbydou hlavně

začátky začátků Třesku
velkého, kolik jich bylo?
sečíst vlny všech rozbřesků
světa, honem to, co zbylo

´takřka úplná jistota´
- bláhovost sama o sobě..
lze zdít v ufu kopilota
mít přeřek v slovní zásobě?
Autor Petbab, 12.02.2016
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: KatkatkaW, Nikita44, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v gravitačních vlnách je třesků hodně...

12.02.2016 12:33:14 | enigman

femme fatale supergravitace..

12.02.2016 13:16:43 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí