Vrah

Vrah

Anotace: podle skutečné události :D první.

dneska v noci
přepad mě strach
že ve tmě za oknem
skrejvá se vrah.
takhle to není
úplně přesný
ze sna mě vytrhlo
skřípání děsný
šramot a šelest
kde dveří mám práh.
než ale dopadla
sněhová vločka
došlo mi
že za tím
je blbá kočka

..................

venku je dost zima
asi chtěla dovnitř
já mám alergii
blbý.
Autor whitesmoke, 17.02.2016
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí