Nákup

Nákup

Anotace: ..mezilidskou interakci měli zrovna tuhle v akci..

Musím dojít do obchodu,
mám jen vodu z vodovodu.
Na pohodu.

Ať je doma více živo,
koupím savo a pečivo.
A pivo!

A sladkosti na úzkosti,
kraví kosti proti zlosti
na bolesti.

20 deka vysočiny,
ať nemyslím na kraviny,
dal bych si maliny.

A ovoce na emoce,
zeleninu proti splínu.
Inu!

Sprej, ať mi je hej
a návnady na nápady
na nálady.

S marmeládou koblihu,
ať mám úsměv po Bohu.
Jak oblohu.
Autor el sereno, 21.03.2016
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí