Neplánovaný striptýz

Neplánovaný striptýz

Anotace: Něco na pobavemí.

Anča skáče přes plůtek,
roztrhla si živůtek,
to vám ale byla mela,
skrýt své vnady rychle chtěla.

Otík oči vyvalil,
div se přitom nesvalil,
neb to co se objevilo,
chlapce velmi překvapilo.

Vzdychl jenom jémine,
rád prý se k nim přivine,
tohle viděl snad jen v kině,
kdepak grepy, to jsou dýně

Anča ho však zahnala,
prsa honem schovala,
nadala mu do prasáků,
pak ho majzla do čumáku.



Autor Psavec, 30.03.2016
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Bánší, whitie, MARKO, Papagena, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To hned zlepší náladu .. :-D

16.04.2016 13:21:37 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí