Moderní čarodějnice

Moderní čarodějnice

Anotace: Pokrok se nedá zastavit.

Večer volno ženy měly,
na sabat si zaletěly,
starým kouzlem se tam spojí,
též se chlubí svými stroji.

Jejich letka byla skvělá,
mnohá tady turbo měla,
obřadnice laťku zvedá.
s rogalem pak přesně sedá.

A tak místo tancování,
informace nyní shání,
dokázat by chtěly světu,
že si troufnou na raketu.

 

Autor Psavec, 30.04.2016
Přečteno 525x
Tipy 7
Poslední tipující: bobi bobie, Květka Š., MARKO, Móny, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už sem nechodím, jen jsem nakoukl, ale zvládáš to stále bravurně Bobi

02.05.2016 20:42:34 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí