O EROTOMANCE

O EROTOMANCE

Anotace: To je Krááása, to Vás bude jistě zajímat, jelikož mě tady i někdo inspiroval:-), a šlo to ze mě jako po mááásle:-) Ptostě Přenádherně Vtipné :-))

Fotila se fotila, oblečená neoblečená,
na koleběžce přijela, prdelka jí bolela,
seděla na sedátku tvrdém, navíc žádná slast,
to sedátko mělo velký kaz,
a to, že penis tam chyběl.

Zastavila u kutila, který kaz odstranil, velikost penisu jí poradil,
a tak, oblečená neoblečená, jezdila pořád a pořád, a pořááád,
ten penis byl evidentně pěknej zlořád.
A kam nemohla s koloběžkou, tam musela ho stále míti,
macka pěknýho, měla ho Tam, i v hlavě stále,
tancovala s mackem i na erotickém bále.

Jednou jí však vyklouz, kamarádka jí ho čóóórla,
byla na něj zvyklá, smutek se jí zmocnil,
zajela tak za kutilem, aby se jí zhostil,
tedy, aby jste tomu rozuměli,
aby jí oš.... :-)

Koleběžka leží lady, kamarádka v pr.... ,
penis osud odnes, a co dělá erotomanka??,
no, pokud neumřeli, píchají tam dodnes.Pa.:-)
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 22.05.2016
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D

22.05.2016 13:24:22 | Mácha

navíc žádná srst nebo slast?

22.05.2016 11:23:15 | Romana Šamanka Ladyloba

TO DÁ ROZUM, ŽE SLAST :-)

22.05.2016 19:07:44 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí