Bravíčko

Bravíčko

Anotace: ..jistě si i vy pamatujete na dramatická léta vaší puberty...

1.
Moje milé Bravíčko,
nevysvitne sluníčko
nikdy, nikdy, nikdy,
mám to život bídný.
Všechny holky v naší třídě
vnadami se honosí.
Jenom já mám na své hrudi
dva štípance od vosy.
2.
Moje milá redakce,
chci vám napsat o Katce.
Je to pěkná pipka,
přebrala mi týpka.
Stalo se to jedno léto
na sportovním táboře.
Co radíte? Mám se pomstít
té prohnané potvoře?
R:
Mládí je prostě krize jako prase:
vymáčkneš jeden ďoubák, jiný je tu zas
Jeden jak druhý týpek sobě podobá se
tím, že mu každou chvíli přeskakuje hlas.
3.
Milovaný časáku,
stalo se mi ve vlaku:
Nějaký pán s kočkou
házel na mě očko.
Nabízel mi chlípně velmi
bonbóny a žvejdy.
Vykřikla jsem, pak utekla
pryč od toho strejdy.
4.
Moje milá poradno,
sáhla jsem si až na dno.
Teď se z toho svrabu
horko těžko hrabu.
Dostala jsem první pusu,
byl to chlapec mytý
Teď jen čekám na výsledky
testu gravidity.
R:
Mládí je prostě krize jako prase…
Autor ukume, 10.02.2007
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super! :))

11.02.2007 16:58:00 | zuzaaa

Tak tohle je naprosto dokonalý.:o))) Smála jsem se, protože jsem Bravíčko taky kupovala a přesně si to pamatuju - tyhle kecy.:o) Jj LST (alias Láska, sex a trápení) bylo i mým zájmem.:o)) Je to supr napsaný, fakt že jo.

10.02.2007 18:10:00 | Sokolička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí