Výbušná báseň

Výbušná báseň

Anotace: Trochu chemie do poezie.

Stěžuje si Síra Cínu,
na explozi nemám vinu,
je v tom jistě Kyselina,
také Rtuť se cítí vinná.
 
Ledek jenom hlavou kroutí,
vybuchnul prý dneska v proutí,
Dynamit však jasně vede,
rozbít balvan lehce svede.
 
Semtex ten se skvěle baví,
velký úspěch vždycky slaví,
nebojí se přesilovky,
možná jenom atomovky.
 
 
Autor Psavec, 10.06.2016
Přečteno 498x
Tipy 9
Poslední tipující: Bánší, vojtaz, Květka Š., Špáďa, Poetik, Frr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé!!!

12.06.2016 21:59:22 | vojtaz

Bořit se musí, aby bylo kde stavět.

10.06.2016 15:11:55 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí