Kohout u televize

Kohout u televize

Anotace: Tohle na nás neplatí.

Kohout kouká na telku,
hřebínek mu rudne,
mít jen jednu partnerku,
žití tuze nudné.

Bigamistu ztrestají,
půjde do vězení,
majetek mu prodají,
že se často žení.

Více tchyní zarmoutí,
celé mužské plémě,
naštěstí však kohouti,
vyhnou se vždy trémě.

Pro nás tohle neplatí,
konec, prostě tečka,
už jsem vážně napjatý,
čeká slípek smečka.

 

Autor Psavec, 16.06.2016
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí