Jako slon

Jako slon

Anotace: nehledejte v tom něco co tam není....

Chtěl bych žít u jezera slůňat
mávat chobotem a do jezera čůrat.
Chtěl bych být jako slon,
chtěl bych mít chobot jako on.

Ráno slůně, večer jak čuně,
obejít přes den všechny tůně
a lesy a porost a žrádla mít sudy,
funět z těžka a neumřít z nudy.

Stříkat chobotem na všechny strany,
koukat jak lidé staví z písku hrady
a pak rozdupat to vše zvládl bych.
Rozdupat vše je však hřích.

 

Slůně pak dospěje a stane se z něj král.

S chobotem obrovským bych také kraloval.

S chobotem bych se načisto zžil.

Chobotem bych papal i s plna hrdla pil.

 

 

Autor Desktop_men, 01.08.2016
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brávooooooooooooooooooooooooo!!

05.05.2017 21:46:35 | toilet_men

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí