Kamarád počítač

Kamarád počítač

Anotace: Znáte to také?

Ač to s počítačem umíš,
někdy mu přec nerozumíš,
neb ta bedna svéhlavá,
tvoje ego strhává.

Dobře mu to přímo dělá,
když jsi vztekem uzardělá,
používá často teror,
nezná nic než jenom error.

Kladivo, když žena nese,
obraz už se nezatřese,
pornostráky nabízí,
k sledování vybízí.

Marně po něm žádáš práci,
ke sprosťárnám on se vrací,
rád tě zlobí, to je jasné,
s velkou chutí zase zhasne.
Autor Psavec, 14.08.2016
Přečteno 624x
Tipy 7
Poslední tipující: Dreamy, Pelican, MARKO, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je asi o mém počítači

14.08.2016 12:31:49 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí