Důležité rozhodnutí

Důležité rozhodnutí

Anotace: ....to je tak, když je toho někdy na člověka moc...:-)) (A je nutné "oškubat kačenu"...ale byla dobrá :-)

Důležité rozhodnutí

 

Jednou večer při poklidu,

kačeny zas chtěly vodu.

A jak jsme tam u nich stáli,

o školách se bavili,

síly do kupy jsme dali,

vodu jsme jim dolili.

 

Jedna, jménem „Milena“,

byla z nás fakt šílená.

K nám se hrdě otočila,

nejbělejší ze všech byla.

Vyslechněte teď můj plán,

jakou cestou já se dám.“

 

Lide prostý, bezduchý,

vždyť nemáte potuchy.

Hlavu jenom plnou kin,

ke čtení jen Harlekýn.

Vždyť vy vůbec netušíte,

co je v dnešní době „ In“.

 

Nejprve nám vyčinila,

pak prohlášení učinila:

Prý studovat veterinu,

kdo se zbláznil, takou dřinu??“

Já vyšší cíle mám…káč, káč.

Zobat budu zrní, trávu,

já vyrostu pro pekáč.“

 

Že dnes venku krásně bylo,

mě napadla myšlenka.

Proč přání by se nesplnilo,

ať dostuduje „Milenka“.

 

Hrnec jsme ji nachystali,

do něj vřelou vodu dali,

ještě komis sešla se,

ať odzkouší ji na hlase.

Nechť se dvorem rozezní,

tvoje zvučné káč, káč,

promoce je za dveřmi,

zítra půjdeš na pekáč!“.

 

Do sáčku teď oděna,

leží tiše „Milena“.

S chutí na ni pohlížíme,

i když všichni dobře víme,

jak z nás byla šílená.

 

U konce je příběh, „drazí“,

nebojte se, nejsme vrazi.

Jedné kačce nesmělé,

splnili jsme její přání

a ještě dnes, bez reptání,

společně ji uložíme,

do mrazivé postele.

 

Autor Dreamy, 31.08.2016
Přečteno 448x
Tipy 12
Poslední tipující: Krahujec, mirecek, Amonasr, Kubíno, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vysvětlení ve vzkazech.... Díky za nahlédnutí:-)

31.08.2016 13:02:11 | Dreamy

:-)

31.08.2016 13:00:09 | Milena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí