Duší sen

Duší sen

Anotace: ...

Rozřezávám cizí duše,

snad jim to už bude slušet.

Srdce již přestalo jim tlučet,

škoda pro ně, že nebudou skučet.

 

Naposled bych rozerval jim střeva,

stačí mi jen párátko ze dřeva.

Podívat se dovnitř je přece třeba,

možná že najdu housku či chleba.

 

Spíše by to byla jen vyhaslá sopka,

kde by se nenašla ani pětistovka.

Ba ani kousek vlasu na uškrcení tchýně,

takže jsem předem tuhej do konce týdne.

 

Žádná krev nestříká ven,

dech duší je obměněn.

Všechno tohle byl jen sen,

co se mi zdál v tento den.

 

 

Autor boneslash, 06.09.2016
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hu... si drsnej. Taky mívám drsný sny. Jsem ráda, že ses probudil. Krásný den. :-)

06.09.2016 05:32:39 | Iva Husárková

Tohle není sen, vše si vymýšlím, Dobré ráno ! :D

06.09.2016 09:47:43 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí