Protialkoholní

Protialkoholní

Anotace: Sleduji, jak ke mě kulhá člověk vzhledu vorvaně. Vzhledem k tomu, že jde z flámu, působí trochu v...

Sbírka: Satirik ve svém živlu

Sleduji, jak ke mě kulhá
člověk vzhledu vorvaně.
Vzhledem k tomu, že jde z flámu,
působí trochu vorvaně.

"Včera jsem to trošku přepísk.
Nedělej chybu mou." dí.
A při těch slovech na ulici
odhaluje moudí.

To je level magie
té legendární Morgany,
zatímco nám dneska stačí jen dva
velký morgany.

Protože měl z alkoholu
velmi špatnou karmu,
zničil jednou v opilosti
bojler a i karmu.

Jelikož chce znáti kouzlo,
jak se dá pít s mírou,
míří rovnou do léčebny
za Kratochvílem Mírou.

Chtěl by, aby z něj byl jednou
dobrý hinduista.
Co se týče závislostí,
je tu cesta Indů jistá.
Autor Bánší, 15.09.2016
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi mě rozesmála, jsem si představila vorvanýho vorvaně. Je "moudí" to, co si myslím? Ještě, že jen odhaloval a nebyla akce. Doufám, že jsi utekla? :-)

16.09.2016 05:11:29 | Iva Husárková

Díky moc. A ano, moudí je přesně to.

16.09.2016 12:49:02 | Bánší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí