Humorné básně

Humorné básně

Anotace: Humorné básničky mají pobavit lidi, na nic víc si nehrají.

Ten, kdo humor podceňuje,
básníky též haní,
těžko se mu vysvětluje,
že smích smutku brání.

Humor může hodně změnit,
náladu všem zvedá,
smíchem chce lidi odměnit,
pomoc když se hledá.

Vzletné verše pokud vezmeš,
omráčíš snad slečny,
brzy je však zapomeneš,
humor je však věčný.
Autor Psavec, 24.09.2016
Přečteno 1421x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Nikita44, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova, MARKO, Frr, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí