Excelentní omyl

Excelentní omyl

Anotace: Pán velmi exceletní zván "jeho excelence" je lehce korpulentní, prý vinou konzistence. Třesou...

Sbírka: Satirik ve svém živlu

Pán velmi exceletní
zván "jeho excelence"
je lehce korpulentní,
prý vinou konzistence.

Třesoucím rukopisem
šíří zoufalou hanu
a s milostným dopisem
stíhá papežku Janu.

Nese jí zfalšované
psaníčko od ctitelky,
však s oslovením "Jane",
nevhodným pro dívenky.

Knih nečte asi dosti
a jsou jich plné věže.
Má vlivem neznalosti
papežku za papeže.
Autor Bánší, 01.10.2016
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: KatkatkaW, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to byla tenkrát mela, když na papežský stolec sedla žena:-)

02.10.2016 19:35:12 | klaun

Je třeba obracet z rubů na líce
když pravdu chceme znáti
že papežský stolec je stolice
Petr se na něj klátí

02.10.2016 20:37:09 | Bánší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí