Dědeček

Dědeček

Anotace: -

Zemřel nám dědeček, byla ho škoda,
kořalku popíjel, už je to doba,
babičku miloval v dobrém i ve zlém,
když blbě remcala, praštil ji žezlem,

základku vychodil, už je to let,
při první výplatě proklínal svět,
někdy byl na krátko, někdy zas plešoun,
hipíky nesnášel jak starý fašoun,

nečuměl na facebook, nefotil instagram,
za mládí mastili hašiše gram,
nepařil GTA, nevalil Retricu,
politiky nazýval bandou buzíků,

při jeho pohřbu hráli mu sprostonárodní,
flirtoval s dívkou, sestra byla porodní,
kupoval značkové, né žádné kýče,
daleko nechodil pro slova jako - píče
Autor D3dl0z3R, 01.10.2016
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, Lioness, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Haháááá... :-)

02.10.2016 06:01:14 | Iva Husárková

Díky :)

03.10.2016 21:12:00 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí