V sanitce

V sanitce

Anotace: Báseň o příhodě ze sanitky :)

Jak započne má povídka ?
v dálce houká sanitka
koho to zase veze ?
doktory či snad kněze

Sanitka bliká v modři majáků
ve voze sedí pár bubáků
vůz veze těhotného pacienta
které právě praskla placenta

Sotva dojeli do špitálu
už uhání k porodnímu sálu
tam dítě na svět přijde
stejně klidně si tu žijte
Autor Petr27, 03.10.2016
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí