neděle

neděle

Anotace: ´´´´´´´´

Neděle oblečená na vycházku
voní kávou a jablečným závinem,
lásku drobí na zakázku
snad v pondělí jí neminem.

Protože pondělí, má fůru energie
a všechno chce honem,
krutě trestá projev nostalgie
a nekouká se kolem.

A tak v neděli večer,
všem se chce brečet
a všichni chtějí plakat.
Ráno totiž,
musí zase makat.

Výsledek obrázku pro nedělní procházka

Autor Akyš, 07.11.2016
Přečteno 410x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, Fany, Iva Husárková, Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo :-)!

08.11.2016 06:58:04 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí