Večírková

Večírková

Anotace: :)

Kapka potu padla k zemi
jsem tak trošku ovíněný
to byla zase oslava
v hlavě divná nálada.

Ještě slyším krásnou Věru
jak se směje do éteru
a jak nám Nikol vypráví
o soudu a bezpráví.

Honza neví co bude zítra
zná tajnosti uvnitř vnitra
a Pepa živí naděje
že se něco uděje.

Jana zas zná politiky
hájí je a bez kritiky
Pavel rozjel super kšeft
hlavu mám už jako střep.

Tak tu sedím mlčím sladce
pomalu užírám žvance
a ty kecy míjí uši
radši si dám kousek suši.

A tak jsem se probral k ránu
v hlavě pusto v botách slámu
utápěl se v nočním bolu
pouze z keců alkoholu.
Autor Ďábel sám, 23.11.2016
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Bunis, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, margaretm, Dreamy, knihomolka, Ormissia, Cyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Muselo bejt divoký. :-))

24.11.2016 12:19:59 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí