donald imperátor

donald imperátor

Anotace: Bílý dům or býlí dům

trump a básník nero
co na Boha seró
sedí v ňáký kavárně
a nero mluví primárně (vulgárně)



Já imperátor básník a umělec
a všemi lidmi milován
Já monstrum vrah a milenec
sochař malíř a pyromán



ti chci trampíku jenom poradit
všechnu pakáž nechej vyhladit
něco o tom přece vím
vždyť mi shořel celý Řím



občas si přečti senecu
kašli na Boha i na meku
a s vladimírem vladimírovičem
migranty žeňte pěkně bičem



o mě říkali psí zvratku
že zabil jsem ženu i matku
nalhali toho o mě dost a dost
teď donald nevyšší má post



plebejci i nobilita
volající servilita
všichni vzhlíží v BÝLÍ(plevel) dům

bude konec černým snům?


Výsledek obrázku pro donald trump imperátor

Autor Akyš, 23.11.2016
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: LV, bogen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten "býlí dům" se ti povedl, doufám, že úmyslně...;-))

23.11.2016 14:24:41 | bogen

zprvu to byla hrubka,ale moc se mi lýbila

23.11.2016 15:45:14 | Akyš

ten don alt je expert na nemovitosti, snad ho nevybýlý, Trumperator :D

23.11.2016 15:24:59 | LV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí