Nanynka versus Pepíček

Nanynka versus Pepíček

Anotace: tragická komedie o Nanynce a Pepíčkovi

Šla Nanynka do zelí
Na radu Dorotky
nevzala si kalhotky
Přišel na to Pepíček
když zahlédl krajíček
bez ochlupení

Jak trhala to lupení
v minisukni v předklonu
ucítil tlak v ohonu
Co bych ještě povídal
jak to bylo dál
Sami víte nejlépe
jak to chodí na světě

Ten Pepík si ji vzal
Dnes je bez kalhot
platí alimenty

A Nanda žije dál
Autor Ziny, 01.12.2016
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Poetik, banan, Iva Husárková, Cyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi se ženit nebudu

01.12.2016 12:47:13 | Cyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí