Dobrá finta

Dobrá finta

Anotace: Možná se nastěhují k vám.

Loudí myšák buchtičku,
prý mi řekne básničku,
s citem on ji přednáší,
výslužku si odnáší.

Jeho družka šedivá,
též se na mě zadívá,
pak mi zdraví popřála,
kousek sýra dostala.

Mají jednu prosbičku,
ať nekoupím kočičku,
kývnu hlavou, dodávám,
hladového hada mám.

Běží myšky z bytečku,
to je kalup, panečku,
hada mám jen z plastiku,
leží pořád v šuplíku.



Autor Psavec, 02.01.2017
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetik, Květka Š., Nikita44, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kocourku...za básničku dej myšičce hubičku...

03.01.2017 22:46:12 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí