Arabský princ

Arabský princ

Anotace: Když mě nuda nutí psát, míň se snažit, víc se smát:D:)

Arabský princ musí k soudu
přes Prahu jel na velbloudu
marně zkoušel, než ho drapli
velbloudovi šlapat na plyn

S policií chtěl se hádat
kde prý stojí ambasáda
ještě vykřikoval drze
že prý je to bude mrzet

Že zavolá svého tátu
do arabských Emirátů
ten že vztahy s ČR zničí
přes ministra zahraničí

Policajt se pousměje
prince zklidní slzným sprejem
ke všemu, při všem tom zmatku
velbloud zes*al křižovatku

A co na to ctěný soud?
klidně prince zbavil pout
a v tu ránu princ už slaví
že je zpátky v Abú Dhabí

Autor Manni3, 08.01.2017
Přečteno 797x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Poetik, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané, dlouho jsem se takhle nezasmál :D :)

08.01.2017 21:22:55 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí