mOuSsE

mOuSsE

Anotace: na dnešek sen,někdy fakt zajímavý

Mousse

Mousse (čti mouzí)
na kurzu sebeobrany
neuspěla
ptám se proč?
snad málo se naučit
bránit chtěla.
V čem pes je zakopán
proč Mouzí zklamala
sebe sama?
na to se ptám
nač tohle drama.
Kde klíč je k této záhadě?
je třeba jít na začátek
až k rajské zahradě.
Páreček naháčů jenž pozřel jablko
zklamání pána
vyhnal je daleko
daleko k hranicím
finského lesa.


pzn. bás.kurzem sebeobrany se myslí ne boj jako takový,ale boj slovem.
tzv.asertivita
Autor pan Tichý, 23.01.2017
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí