cIrKuS

cIrKuS

Anotace: Trocha humoru

Cirkus

Hlahol z amplionu rozvučel celou ves
hlášení znělo
přijel cirkus Liter
vystoupení bude zřejmě
dnes

Celý cirk našlapán byl k prasknutí
i špendlík na zem by byl slyšet
jak diváci byli
napnutí

První na scénu byl pozván pán
s červeným nosem
co vypadal jak na mol
zpitý Dán

Diváci mohli se smíchy potrhat
jak snažil se Klaun
někomu cosi nakopat

Jako další číslo nám Klaun praví
přichází teď Aiury z Prahy

Její číslo pobavilo
a už hlásí se nám další diva
a to slavná Husárková Iva

Neskutečně dobrý trik
vykouzlil pan Poetik

Publikum se skvěle baví
ale pozor
už přichází další hvězda
a to naše milá
Fany

Je ta Fany ale ptáček
jejím kouskům tleská
i sám mistr Frráček

Publikum už zcela šílí
když vidí
jak Cappp si z Lightera
střílí

Na scénu je nyní zván
kouzelník
co říkává si
Tichý pán

Jeho číslo název mělo-
Jak nechat zmizet
mágovo tělo-

ABRAKA DABRAKA prohlásil
udělal klik
a rázem se

odhlásil :-)
Autor pan Tichý, 07.02.2017
Přečteno 626x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Fany, Poetik, Iva Husárková, Kubíno, Willard, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale zapomněls, že k cirkusu patří přece zvířátka...naštěstí v publiku zasedli lvi, opičky a další netvoři, samotní Literu autoři...;-)

07.02.2017 17:59:02 | bogen

Už dlouho jsem zde nic netip..., ale tady St...jsem dala. ; D

07.02.2017 08:25:29 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí