Přelétavá múza

Přelétavá múza

Anotace: Mladší básník láká.

Básník teď si láme hlavu,
verše se mu nedaří,
múza odepřela slávu,
mladší ji zas lanaří.

Bez múzy se těžko skládá,
jak tu mršku navnadit,
proč ho náhle nemá ráda,
kdo mu může poradit?

Dobrý nápad potom měla,
její milá sestřička,
ona totiž také chtěla,
líbat toho mladíčka.



Autor Psavec, 03.03.2017
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, Květka Š., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí