Diplomantská

Diplomantská

Anotace: aneb "utrpení" diplomantovo

Bije třetí, tma jak v pytli,
všichni už šli dávno spát.
Student sedí na své židli
diplomku on musí psát.

"Věty drhnou, slova stojí,
nerozumím svému článku.
Připadám si jako v hnoji
a musím napsat ještě stránku!"

Diplomant se vrtí, vrtí,
ne a ne se dokopat.
"Brzký termín mě však škrtí.
Asi se jdu zahrabat!"
Autor mňousek, 18.03.2017
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí