Vrána zaskakuje

Vrána zaskakuje

Anotace: Vrána prý nosí děvčata a čáp kluky.

Klepe vrána na okénko,
miminko, že nese,
otevřete mi maminko,
už se na vás třese.

Hospodář je na omdlení,
pět holek má v domu,
prý dá něco na modlení,
kousek pole k tomu.

Jenom klídek hospodáři,
vždyť vám nesu kluka,
nemoc čápu práci maří,
prožívá teď muka.

Jako melouch jsem to vzala,
víte jak to chodí,
ukecat se prostě dala,
když se málo rodí.

Autor Psavec, 01.04.2017
Přečteno 492x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, piťura, Cappp, Iva Husárková, MARKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))
Ach ty melouchy...

05.04.2017 02:41:20 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí