rozjařený kombajn

rozjařený kombajn

Anotace: ........

po střechách domů 

se prohnal kombajn

česal si vlasy

a s rozepnutým poklopcem

vítal jaro


rozjařený stroj

srážel komíny antény

a olejem z převodové skříně

umazal všechny  střechy ve městě


škoda se vyhoupla 

do miliónů

ale kombajn nevěděl

co to slovo znamená


ponaučení k této satirické bajce nechť si každý dosadí sám

já říkám své k svému a kombajn s rozjařením

musí počkat až na srpen v obilí

Výsledek obrázku pro rozorávání mezí

Autor Akyš, 03.04.2017
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, hanele m., Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí