Aprílové počasí

Aprílové počasí

Anotace: Starší si jí mohou zanotovat.

Překvapeně Milan kouká,
zas je bílá celá louka,
tmavá mračna a přeháňky,
tak na půdu jde pro sáňky.

Duben ten mu kapky dává,
je to mrška velmi hravá,
hned je teplo, pak zas zima,
tohle vážně není prima.

Oblečení musí střídat,
teploměr též třeba hlídat,
nepodléhá ale tísni,
víru našel v téhle písni.

 


Poručíme větru, dešti,
kdy má pršet a kdy vát...
Protože je hodně starý,
slyšel jí snad tisíckrát.

Autor Psavec, 19.04.2017
Přečteno 567x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, MARKO, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to bída, jak se STřídá
teplo se zimou
až mi z toho hlava třeští
chvíli horko, zima s dešti
dobře s peřinou... :-)

19.04.2017 16:20:18 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí