jsem konipas

jsem konipas

Anotace: ….....,.,.

nerozumím ani za mák

vašim slovním kudrlinkám

jsou to jenom  řečičky


vy budete asi básník

nebo ňáký podobný hovado


jsem konipas

a jen tak zvesela si skáču

jsem vítr schovaný za kopcem

 a milovníkem vaší prostořekosti


jste krásná

jako oběšenec na rozkvetlé jabloni

jako prázdná peněženka

okradených milenců


a já asi opravdu jsem to hovado

který se potácí v hlubokém lese

a ve všem hledám záhadu

Autor Akyš, 20.05.2017
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, piťura, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lepší hledat ve všem skrytý význam,
doufat, že vše má svůj důvod,
než zjistit, že lidé jsou vážně tak ubozí, nudní a temní

20.05.2017 22:59:21 | PonnyPrincess

Dokonalé... ST

20.05.2017 20:39:23 | piťura

Díkec:-)

20.05.2017 21:57:23 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí