Krávy

Krávy

Anotace: Krávy jako slunečnice na louce spolu stojí, jsou si věrné společnice trávu pod sebou hnojí. Ja...

Krávy jako slunečnice
na louce spolu stojí,
jsou si věrné společnice
trávu pod sebou hnojí.

Jako velké kamarádky
se žádnými předsudky,
převalují trávu v tlamě,
pak svými čtyřmi žaludky.

Spokojeně, bezstarostně
po celý dlouhý rok,
klidně, mile, nelítostně,
jdou po boku bok.

Hnojí, hnojí pod sebe,
hnojí převelice
na louce po nich do nebe
vyroste slunečnice.
Autor sarka, 29.05.2017
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí