Na hruškách

Na hruškách

Anotace: ...

Je krásný večer
Svítí světlušky
Přelezu plot
Půjdu k sousedovi na hrušky

Nemá je jak kdokoli
Jsou nejlepší v okolí

Když do plaňky v plotě jsem drcal
Abych prolez
Narazil jsem na Lojzu co mu starou prcal
Co mu za ní lez

Pozdravili jsme se ve spěchu
Jak se lek-sotva lapal po dechu
Potom ale běda
Narazil jsem na souseda

Nezbylo mi,než s úsměvem a směle
Nakopnout ho do prdele
A než se zorientoval v prostoru
Zmizel jsem zas v otvoru
Autor Ruda Štola, 25.06.2017
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Fany, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chodíval jsem jako kluk na jablíčka,višně,třešně,blůmy,ringle a bůh ví co ještě. Plně Vás chápu :) ovšem tolik kuráže na kopanec do ... jsem neměl :))

26.06.2017 15:16:37 | Dědek mrak

Já taky ne,ale mě se to líbilo.
Dík za komentář:-)

26.06.2017 19:12:57 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí