Malý Ježíšek

Malý Ježíšek

Anotace: ...

Ježíšek sedí u zastávky
Je už zima-má teplý kožíšek
Kolem plno dětí-samé otázky
Ptáte se,jak to chodí v nebi?
Povím vám to tedy

Říkal mi to tatínek
Když jsem byl ještě malý andílek

Adam s Evou zlobili
Jedli co neměli
Listím se zdobili
Za bránou skončili

Svatý Petr u brány
Kontroluje občany
Jenom toho pustí
Kdo je hodný dosti

Andělé strážní
Jednou se smějí-jednou jsou vážní

Na starosti to má můj tatínek
Tohle-i plno jiných světýlek
Co kolem svítí
Jak vesmírem se řítí
Autor Ruda Štola, 28.06.2017
Přečteno 450x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Amonasr, zdenka, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ÚSMĚV.Z.

28.06.2017 16:47:47 | zdenka

:-)

30.06.2017 16:40:38 | Ruda Štola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí