Nový svět

Nový svět

Anotace: jak by mohl vypadat nový svět?

Pod mrakem dešťů
je mráz.
Na poli svišťů
jsou brouci zas a zas.

V království čertů
je žár.
V duze a nehtu
je sklo, co ty máš.

V tomhle světě,
bez dítěte
by život nešel dál.
Byl bych strašně rád,
kdyby vítr přestal vát,
aspoň na chvíli,
navštívit víly
a dělat to,
o čem jsme snili.
-
Je tu nový svět

Auta už letí
s vodou.
Koše a smetí
zalijem sodou, sodou.

Na léto sněží,
kape.
Pod velkou věží
si dáš grand latté.

Je tu nový svět,
je krásný jak zlatej květ...
Autor svacinka.A, 17.02.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nový svět.. zní to dobře.. =oP

17.02.2007 15:13:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí