Ošpice

Ošpice

Anotace: ...

Muž co měl po opici

dostal na nos ošpici

 

Pěkně si tam seděla

vůbec dolů nechtěla

 

A tak chudák, co ji měl

mnohé si s ní vytrpěl

 

A kdo neví, o co kráčí

ať na místo rychle kvačí

 

Já tam ještě nebyla

story se mi líbila..

Autor JSJ, 18.07.2017
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí