Manželská realita

Manželská realita

Anotace: Známe to mnohé ... :-)

Když přijdu domů, bordel je všude,
to už tak jako pokaždé bude ...?!
Můj muž je znovu na jůtubu,
někdy mám chuť mu rozbít hubu.

Pytlík od chipsů, obal od Deli,
mám nervy opět trochu v prdeli.
Nakrmit kočku, vyčistit misku,
manžel si strčil hlavu do písku.

V tu chvíli pocit k uzoufání,
že jsem už jenom nudnou PANÍ.
Ta holka kdysi veselá,
si jednoduše zmizela.

Nahážu do pračky šaty na praní,
přičemž se zrodí mé odhodlání.
Budu zas holka veselá,
klidně bez mého manžela!
Autor Zefi, 21.07.2017
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí