Med a pinďovina

Med a pinďovina

Anotace: Čmelí Lada má grády


Smrdělo jí z pusy pinďovinou

Chtěl to přebít medovinou

Pak táhlo z ní jak čmelí klacek

Tak si radši našel jinou

 

Brňáci jsou křupiny

Zeptejte se Vávry

Že na ní má Lada šupiny

A vevnitř sumčí žábry

Autor Panda v houbičkách, 26.09.2017
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji český jazyk!!! To je taková krása!!! taková nádhera!!!

27.09.2017 15:12:57 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí