Díky

Díky

Anotace: Díky, že si klikl na mou novinku..

Díky, že si
klikl na mou novinku.
Dneska se cítím,
jak naloženej piškot v pudinku.
A teď skládám slova
jen tak pro radost,
jedna z těch věcí,
z kterých jsem pořád nevyrost.

Jenom tu píšu
a nečtu tvojí tvorbu,
nerozdávám tipy a
nepřidám ti do komentu.
Kilometry komplimentů
jen komplikujou život,
ale zároveň v tom nemáš hloubku,
když furt chlastáš pivo.
Nejsem hledač talentů
a vlastně nevím co tu hledáš,
když přečteš spoustu nesmyslů,
máš pak v hlavě guláš.
Vždyť mě ani neznáš,
vůbec nevím kdo seš,
ale za mě posílám díky,
že ty řádky čteš.
Autor Andakar, 28.09.2017
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Frr, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím kdo seš, ale přečetla jsem, vypila jsem u čtení jedno pivo, a dala si pudink s piškotem. Čekám co to udělá....:):):)

28.09.2017 18:58:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí