Moje holka Giselle

Moje holka Giselle

Anotace: Psáno jako hudební text.

Moje holka Giselle
chodí celá v černém
je to děvče zvláštní,
ale přísně věrné
v našem městě všechny děsí
ta image drsné holky
na ulici křižují se
ortodoxní Polky

R:

Při procházce po hřbitově
mrtvoly nám tykají
na náhrobcích oči sýčků
romanticky blikají
těžko by mi někdo věřil
jaká je to mrákota
když už potká mladý člověk
lásku svého života

Moje holka Giselle
netrpí na chmury
za to mě už provázejí
ve dne noční můry
hned po ránu navlékne mi
našeho psa obojek
jindy na mě bere bičík
má-li den tak oboje

R:

Při procházce po hřbitově
mrtvoly nám tykají
na náhrobcích oči sýčků
romanticky blikají
těžko by mi někdo věřil
jaká je to mrákota
když už potká mladý člověk
lásku svého života

Moje holka Giselle
nápad dostala
budeme teď lehat v hrobě
prý hoď se do gala
na dně hrobu čekám na ni
v tom nade mnou stín
kdosi na mě shora sype
nejjemnější z hlín

R:

Při procházce po hřbitově
mrtvoly nám tykají
na náhrobcích oči sýčků
romanticky blikají
těžko by mi někdo věřil
jaká je to mrákota
když už potká mladý člověk
lásku svého života

Moje holka Giselle
chodí celá v černém
je to holka zvláštní
ale za hrob věrné
ona na mě vlhkou hlínu
drsně sypala
přece by si naší láskou
image kazila
Autor Vašek Špongr, 28.09.2017
Přečteno 471x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, o.a.k.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se to na jednoho sesype, bývá z toho na dně. Inu, láska...

29.09.2017 07:35:12 | o.a.k.

Na dně a hlouběji, tedy v případě tohoto textu rozhodně.

29.09.2017 11:49:18 | Vašek Špongr

páni, ty jsi ale morbida... pokud někoho přinutíš zpívat "z hlín", budeme si my starší myslet, že se jedná o Gottwaldov :-)

29.09.2017 07:28:14 | hledač

Sranda musí být.

29.09.2017 11:43:07 | Vašek Špongr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí