Co se děje

Co se děje

Anotace: Shrnutí toho co se mezi námi děje ve volnějším podání.

V politické situaci,
lezou z děr psi,kočky,raci,
bojí se však velice,
radikální pravice.

Náš učitel zatím valí,
jak jsou platy hrozně malý,
proto nosí na tričku,
Vypínej si lampičku!

Lampu sice zhasla,
máme málo másla,
sjíždí mléčný velmoce,
budou chudý Vánoce.
Autor Elizabeth_St, 12.10.2017
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí