Trampovy trampoty

Trampovy trampoty

Anotace: Vtipná báseň o životě trampů

Sbírka: Jizerské ozvěny

V lese jeden vandrák žil
se zvířaty z tůně pil
každý tramp rád se přidruží
večer přikrývá tělo vlčí kůží

Jednou někdo nechal kytaru pod jedlí
vůně strun tuláky přivábí jako zvěř
trampskou hudbou jsou všichni posedlí
všichni zpívají, tak to mi teda věř

Sova večer houkala lesu na poplach
že trampové sjíždějí se na potlach
nebude již nikdy klid v lese
když se známá píseň větrem nese
Autor Petr27, 14.10.2017
Přečteno 573x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju sovy:):):) taky bych houkala na poplach, proti potlachu:):):)

14.10.2017 18:56:21 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí