Příběh obyčejného Satanismu

Příběh obyčejného Satanismu

Anotace: Uviděl jsem v dáli kostel, před nímž zela bílá postel. Nezdá se mi příliš svěží to, co na ní zjih...

Uviděl jsem v dáli kostel,
před nímž zela bílá postel.
Nezdá se mi příliš svěží
to, co na ní zjihle leží:

žena o velké rozloze
v horizontální poloze.
Bývám trochu nejistý
vždy, když spatřím nudisty.

Není tedy zas tak zvláštní,
že jsem se nedíval s vášní.
Nudil jsem ji jistě k spánku,
stojíce tam v svatostánku,

přemýšleje nad důvodem,
proč v oděvu takto chudém
polehává zrovna tady,
vystavujíc svoje vnady.

Za zvuku jejího křiku,
vytáhl jsem na ni dýku.
(Zdá se mi jak svatokrádež
před kostelem kazit mládež.)

Záměr byl ji přidusit.
...Pozdě, když je na kusy.
Někdo na mě „vole“ volá
„Všude krve jako z vola!“

„Drahý pane, vaše ctnosti,
já jen trestal obludnosti!“
Volám na něj do pochodu
zrovna, když jsem na odchodu.

Každý už se říci chystá:
„Navštívil nás satanista.“

Ráno, když lidé na mši jdou,
v úžasu státi zůstanou,
kdy na žulové mohyle
zří tělo dívky ohnilé.
Autor Bánší, 04.11.2017
Přečteno 532x
Tipy 3
Poslední tipující: Koblížek, Jezero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač je mi dosti nemilé
číST tyto řádky prohnilé
nemohu od nich odtrhnouti zrak
neb dlouho již
jsem nezasmál se tak.

04.11.2017 18:47:40 | Koblížek

Takhle už jsem se dlouho nezasmál. Jen bych u tý říkanky škrtl poslední sloku, připadá mi zbytečná. To dvojverší by byl lepší závěr.:D

04.11.2017 17:45:38 | Jezero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí