Kdyby byly ryby

Kdyby byly ryby

Anotace: ......

Kdyby byly ryby v zadku,
pořídil bych malou chatku,
z kamení a ze dřeva,
nic dalšího netřeba.

 

Beskydy Vy moje milé,
prožijeme hezké chvíle,
Frýdlant, Hamry, Ostravice,
jedle, smrky, borovice.

 

Vůně lesa, hub a mechu,
pozorovat zvěř bez dechu,
večer v krbu oheň praská,
číst si verše Vládi Vaška.

 

Jelikož však nemám zlaté,
mohu jenom snít o chatě,
v loterii vložit naděj,
nebo jít do práce – raděj…

Autor dprochazka, 27.11.2017
Přečteno 633x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, bogen, Ruda Štola, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

he hahááá ST :-))

27.11.2017 11:23:22 | Iva Husárková

Jo v lesích - tam je krásně!

27.11.2017 11:10:50 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí